A SONOGRAM Kft. célja, hogy a képalkotó és általános diagnosztikai vizsgálatok területén megbízható partner legyen mindazok számára, akik szolgáltatásait igénybe kívánják venni. 

 

Céljaink elérése érdekében az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetünk, melynek keretein belül elengedhetetlennek tartjuk és elkötelezettségünket fejezzük ki az alábbiak irányt:

– a szakmai tevékenységekre előírt követelményeknek való megfelelés,

– a folyamatos szakmai fejlődés, technikai fejlesztés

– a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése a partnereink megelégedettségének érdekében, ezáltal biztosítjuk folyamatosan a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás fenntartását.

 

A SONOGRAM Kft. számára szakmai tevékenység végzéséhez szükséges külső forrásból biztosított folyamatok, termékek és szolgáltatások kiválasztásának elsődleges szempontja a minőségképesség. A társaság elvárja és megköveteli valamennyi alvállalkozójától és beszállítójától, hogy azonosuljanak a cég minőségpolitikájával és hibátlan teljesítésükkel szolgálják közös céljainkat.

 

A beteg állomány ismerete, munkatársaink, orvosaink több éves szakmai tapasztalata, felkészültsége és szakmai kapcsolatrendszere a garancia arra, hogy a lehető legoptimálisabb szolgáltatást tudjuk nyújtani betegeink számára.

 

Budapest, 2020.09.01.

………………………

Ügyvezető igazgató